Dierenarts
U kunt bij Pet Wellness Center een afspraak maken met de dierenarts. De gezondheid en het welzijn van uw huisdieren staan bij ons voorop. We bieden eerstelijns zorg en kunnen specialistische hulp in huis halen. Een complete zorg bij u om de hoek. Tevens kunt u bij ons terecht voor een second opinion. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze medewerkers.

Preventieve behandelingen
Uw huisdier heeft ieder jaar inentingen tegen een aantal regelmatig voorkomende ziektes nodig. Ook tegen minder voorkomende aandoeningen moet hij preventief beschermd worden, om mogelijk onherstelbaar letsel te voorkomen. Verdere verplichte inentingen zijn bijvoorbeeld gericht op kennelhoest en hondsdolheid, als uw huisdier tijdens een vakantie in een pension verblijft of wanneer hij meegaat naar het buitenland.

Laboratorium / bloedanalyse / röntgen
Bloedanalyse is essentieel om informatie te verkrijgen over het functioneren van de organen, het immuunsysteem en het beenmerg. Gedegen internistisch onderzoek start bij de bloedanalyse. Eenvoudige testen voeren we uit bij alle Pet Wellness Center vestigingen, voor uitgebreid onderzoek raadplegen we een laboratorium. De combinatie van urineonderzoek met bloedonderzoek kan leiden tot de juiste diagnose of een richting aangeven waar het probleem zit om zo het juiste vervolgonderzoek te bepalen.

Voor een volledige diagnose is het soms nodig om als aanvulling op het algemene onderzoek een uitgebreider onderzoek te doen. Het maken van een röntgenfoto is een van die mogelijkheden. Alle Pet Wellness Centers zijn in het bezit van een röntgenapparaat.

Pet Wellness Center
- Amersfoort - Apeldoorn - Arnhem - Nijmegen