Pet Wellness Center

Pet Wellness Center Entree

Voor het welzijn van uw huisdier.
U houdt van uw huisdier en wilt dat het goed met hem gaat. De gezondheid en het welzijn van uw huisdieren staan daarom voorop. Of misschien bent u wel van plan een huisdier aan te schaffen en wilt u graag eerst goed geïnformeerd worden. Met al uw vragen over de gezondheid en verzorging van uw huisdier kunt u terecht bij Pet Wellness Center.

Dierenarts

Behandelkamer

U kunt bij Pet Wellness Center een afspraak maken met de dierenarts.
De gezondheid en het welzijn van uw huisdieren staan bij ons voorop. We bieden eerstelijns zorg en kunnen specialistische hulp in huis halen. Een complete zorg bij u om de hoek. Tevens kunt u bij ons terecht voor een second opinion.
Voor meer informatie kunt u terecht bij onze medewerkers.

Preventieve behandelingen

Operatiekamer

Uw huisdier heeft ieder jaar inentingen tegen een aantal regelmatig voorkomende ziektes nodig. Ook tegen minder voorkomende aandoeningen moet hij preventief beschermd worden, om mogelijk onherstelbaar letsel te voorkomen.
Verdere verplichte inentingen zijn bijvoorbeeld gericht op kennelhoest en hondsdolheid, als uw huisdier tijdens een vakantie in een pension verblijft of wanneer hij meegaat naar het buitenland.

Workshops

Pet Wellness Center geeft diverse workshops ten behoeve van het welzijn van huisdieren. Onder meer op het gebied van huisdiergedrag, EHBO, puppyparty's en vuurwerkangst.

Kijk op de activiteitenkalender op de homepage voor de activiteiten in de praktijk bij u in de buurt.

Pet Wellness Center
- Amersfoort - Apeldoorn - Arnhem - Nijmegen